Shizofreničar Selmu Bajrami na koncertu u tuzlanskoj diskoteci napao motornom pilom

KONCERT kojeg je Selma Bajrami 12. kolovoza održala u diskoteci Lyric, u Tinji, pokraj Tuzle, tu je folk pjevačicu zamalo stajao glave. Naime, na koncert je uletio pomahnitali muškarac s motornom pilom. Kako prenosi Kurir, psihijatri su utvrdili da je Mevludin Kadrić, u tom trenutku imao napad shizofrenije.

"To je strašno, nešto što sam mogla vidjeti samo u horor filmovima. Trebat će mi dosta vremena da zaboravim lice tog bolesnika", rekla je Bajrami, koja je, šokirana incidentom, otkazala posljednjih tjedana nekoliko svojih nastupa kako bi se "psihički i fizički oporavila od šoka".

Sve je počelo kad je Kadrić, inače izbjeglica iz Podrinja, unatoč osiguranju, uspio proći preko parkirališta kluba te je na stražnji ulaz, koji je bio otvoren za slučaj požara ili druge krizne situacije, ušao u diskoteku. U diskoteci je pripalio motorku te je između šokiranih ljudi, koji su vrišteći bježali iz kluba, krenuo prema pjevačici.

Masakr je spriječio jedan od zaštitara u diskoteci, Mehmed Saletović, koji je Kadrića pogodio metkom u nogu, svega dva metra od pozornice. Pomahnitali muškarac je odvezen u zatvorsku bolnicu u Tuzli. S obzirom da su na motornoj pili pronađeni tragovi krvi, sumnja se da je Kadrić već napao nekoga. Analiza uzoraka još je uvijek u tijeku.

Nakon detaljnog psihijatrijskog vještačenja biti će odlučeno hoće li protiv Kadrića biti podignuta optužnica za pokušaj ubojstva ili će biti proglašen neuračunljivim te će ga smjestiti u psihijatrijsku bolnicu.

I.M.
Foto: Dernek.ba

Pročitajte više