Siemens i Cro Dakar tim nastavili suradnju

NASTAVAK uspješne suradnje između Cro Dakar tima Martinčević - Frčko i Siemensa, pokazuje da vrhunska tehnologija može zadovoljiti i najzahtjevnije sportske uvjete i potrebe.

Naš poznati dvojac, imati će priliku tijekom jedne od najtežih utrka na svijetu testirati novi Siemens M75, a nesmetano pričanje i vožnju po vrlo zahtjevnim stazama omogućit će im Siemens Headset Bluetooth HHB-600 slušalice.

Uspješna suradnja Siemens i Cro Dakar tima nastavila se nakon što su prošle godine na vrlo zahtjevnoj utrci Barceonla-Dakar testirali prethodnika ovog mobitela, Siemens M65. Martinčević i Frčko su tom prilikom prilikom ocjenili Siemens M65 čistom peticom i s velikim veseljem su u svoj tim "primili" novi Siemens 75, koji ih zasigurno neće razočarati.

Stvoren za korisnike aktivnog životnog stila na otvorenom, novi M75 nije samo robustan, već i dobro izgleda te nudi najsuvremenije zabavne sadržaje. Zahvaljujući jedinstvenom Siemens Protection System sustavu zaštite lako odoljeva prašini, vodi i udarcima. Čvrstim metalnim okvirom te zaštitnim gumenim stranicama odbija od sebe sve što prirodne nepogode mogu donijeti.

M75 je opremljen s digitalnom kamerom od 1.3 megapiksela, MP3 playerom te "Mobile Music Set" dodatkom koji osigurava još više zabave u pokretu. Aktivni zvučnici omogućuju da, uz visoku kvalitetu zvuka, glazbu čuju i drugi.

Padne li na tlo ili ostane ležati na plaži, M75 će to lako podnijeti. Uređaj je zaštićen integriranim aluminijskim okvirom s jastucima od čvrste gume na bokovima kućišta, no svejedno ima masu od tek 110 grama. Zaslon je dodatno zaštićen od pucanja i ogrebotina metalnim okvirom. Gumene brtve koje se mogu ukloniti štite ugrađenu digitalnu kameru od 1.3 megapiksela kao i druge osjetljive dijelove.

Pročitajte više