Siemens i Canon ulaze u partnerstvo

NEDAVNO je Siemens objavio svoju namjeru ostvarivanja strateškog partnerstva s Canonom, vodećom tvrtkom u fotografskoj i slikovnoj tehnologiji.

Obje tvrtke shvaćaju kako kompatibilnost njihovih proizvoda nudi korisnicima napredne fotografske mogućnosti putem Direct Printinga pa će tako korisnici telefonskih digitalnih kamera s visokom rezolucijom, poput Siemens S65 i SF65, moći printati na bežične Canon fotoprintere kao što su PIXMA iP90 i SELPHY DS700. Uz pomoć bežične tehnologije poput Bluetootha i IrDA, printanje je moguće i bez PC-a.

Fotografije fotografirane Siemens telefonskim digitalnim kamerama visoke rezolucije, šalju se direktno na printer putem standardne tehnologije kao što je IrDA ili Bluetooth te se na ovaj način postiže visoka kvaliteta printanih slika.

"U svijetu su telefonske kamere jako dobro prihvaćen", rekao je Jens-Thomas Pietralla, predsjednik marketinškog odjela Siemensa. Dodao je da telefonske kamere s povećanom rezolucijom koje proizvode kvalitetne slike, kao što je Siemens S65 i SF65, otvaraju tržište za nove mogućnosti u području slikovne tehnologije i omogućuju spajanje fotografske i komunikacijske industrije.

Pietralla je rekao da partnerstvo s Canonom predstavlja prekretnicu u Siemensovoj tehnologiji digitalnih kamera".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara