Siemens - novi ekskluzivni partner Mercedes – Benza

U STUDENOM, Siemens postaje ekskluzivni partner Mercedes-Benz u opremanju Mercedesovih automobila mobilnim telefonima. Prvi dostupan model biti će Siemens CX65, kojeg svi kupci Mercedesa mogu naručiti zajedno s novim automobilom.

To znači da će svi vozači Mercedesa u budućnosti imati priliku naručiti i koristiti Siemens mobilne telefone koji će im omogućiti i olakšati svakodnevnu komunikaciju. Ovaj mobitel kombinacija je elegantne završne obrade s modernom multimedijalnom tehnologijom: moderan dizajn, visoka rezolucija (65,000 boja) čine ovaj Siemens CX65 posebno privlačnim. Integrirana VGA digitalna kamera omogućava fotografiranje kao i kratke video-zapise, dok priključna bljeskalica omogućava kontrolu ekspozicije.

Ovaj tri-band mobitel, koji teži svega 90 grama, podržava e-mail isto kao i MMS za slanje i primanje multimedijalnih poruka dok 40 polifonih melodija pruža velike audio mogućnosti.

"Razmatrali smo Siemens kao svog ekskluzivnog partnera zbog toga što nude inovativna rješenja i dugogodišnji su proizvođač mobilnih telefona. Siemens mobiteli postavili su nove standarde ne samo u tehnologiji već i u dizajnu. Još jedna od pogodnosti je što su Siemens mobilni telefoni lako upotrebljivi u našim automobilima,” istaknuo je Stephan Wolfsried, Direktor razvoja, Electrical/Electronic Equipment and Chassis Frames at DaimlerChrysler. Thorsten Heins, član Siemens Communications Grupe, kaže: "Jako smo zadovoljni suradnjom s DaimlerChrysler-om. Ovo je suradnja dviju kompanija koje se savršeno nadopunjavaju. Vlasnici Mercedesovih automobila moći će opremiti svoj auto sa Siemens mobilnim uređajem i tako nesmetano razgovarati u svojim automobilima."

Pročitajte više