Sin kandidata za novog ministra pravosuđa završio na policiji: Bacio drvo u gradonačelnikov prozor

PROTIV sina kandidata za novog ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića ivanićgradska policija je podnijela prekršajnu prijavu jer je s još s još trojicom prijatelja u kasnim satima subote bacio komad drveta u prozor gradonačelnika Ivanić Grada Borisa Kovačića.

18-godišnji Bošnjakovićev sin bio je, kako je objasnio njegov otac u izjavi za Večernji list, iznerviran tvrdnjama dijela stanovnika Ivanić Grada kako Bošnjaković "u grad namjerava dovesti županijsko smetlište", a kao glavnog krivca za takve glasine mladić je optužio upravo gradonačelnika.

"Moj sin je nepravilno postupio. Punoljetan je i podvrgnut će se svakoj kazni koja mu se odredi, a i ja sam mu kao roditelj odredio sankcije" rekao je Dražen Bošnjaković. Policija je prekršajnu prijavu podnijela i protiv 30-godišnjeg sina gradonačelnika Kovačića, koji je potrčao za sinom Dražena Bošnjakovića i navodno ga zgrabio za vrat.

Bošnjaković senior je novinarima objasnio kako njegov sin naprosto nije izdržao pritisak zbog čitavog niza transparenata koji su ga optuživali, a rekao je i da je u međuvremenu nazvao gradonačelnika Kovačića i ispričao mu se, te mu je obećao nadoknaditi štetu koju je njegov sin napravio. No u policiji je saznao da materijalne štete nije niti bilo.

Pročitajte više