Sinčić Oreškoviću: Znate li koliko je građana glasalo za vas? Nula!

Foto: FAH

ZASTUPNIK Ivan Sinčić iz Živog zida u Saboru je kritizirao program mandatara Tihomira Oreškovića te izjavio kako ne može pružiti podršku njegovoj Vladi.

"Ranije sam kazao da ću možda biti suzdržan, ali niste me uvjerili. Mi imamo žrtve sustava. Zamislite jedno predivno stablo i da ono ima predivne listove koje netko stalno kida. To se događa s Hrvatskom. Ovom zemljom vlada beznađe, a treba nam nadahnuća. Mora se počet cijeniti rad, a ne uhljebništvo. Treba spomenuti sve žrtve ovršne mafije i banaka u ovoj zemlji", kazao je Ivan Sinčić iz Živog zida.

"Nemam ništa protiv vas i možda biste sjajno vodili neko javno poduzeće. Za vas je glasalo ravno nula ljudi, dovedeni ste u zadnji čas, a umjesto vas su prije spominjani neki drugih ljudi. Bez uvrede, ali vi ste kao klon i razmišljate korporatistički što se meni ne sviđa", kazao je Sinčić i kritizirao Oreškovićev program.

"Ovo je niz natuknica, strategije su nešto daleko složenije. Ovo je daleko najbolja strategija koja je skinuta s interneta", rekao je Sinčić i dodao da neće podržati njegovu vladu.

Pročitajte više