Sisačka županica kao folk heroina Ceca: "HDZ mi podmeće i laže"

NAKON što su Zagreb prekrili plakati s porukom "gradonačelnika" koji pogoduje prijateljima i rodbini prilikom zapošljavanja, "prljava kampanja" počela je i u Sisku. Županici Marini Lovrić politički su protivnici tako suprotstavili - Svetlanu Ražnatović Cecu.

Lovrić, naime, preko svog predizbornog plakata poručuje kako je ona "100% najbolji izbor", a jutros su u Sisku osvanuli vrlo slični plakati s najavom Cecinog koncerta u Novom Sadu i porukom "100% rasprodano". Očita je aluzija i na nedavni posjet Marine Lovrić Novom Sadu, gdje se susrela s udrugom iseljenih Banijaca. Županica Lovrić kaže kako je riječ o "HDZ-ovom podmetanju" i tvrdi kako je reklamni prostor na kojem su ti plakati osvanuli zakupila upravo Hrvatska demokratska zajednica.

"Tko laže taj i krade, a tko krade - zna se", rekla je Lovrić za Jutarnji list dodavši kako HDZ laže što se tiče njenog posjeta Novom Sadu. "Da se ne zaboravi, kad se spominje prezime Ražnatović, zna se tko je uhapsio pa pustio Željka Ražnatovića Arkana - HDZ-ova vlast", zaključuje Marina Lovrić.

Sisačko komunalno redarstvo upozorava političke stranke

Komunalno redarstvo Grada Siska u međuvremenu je izdalo upozorenje političkim strankama da će sami snositi troškove uklanjanja plakata ukoliko ih budu isticali na nedopuštenim mjestima što uključuje stupove javne rasvjete, drveće, kontejnere, semaforske i elektro ormariće, te pročelja zgrada i dvorišnih ograda.

P.V.
Foto: Miroslav Kiš / CROPIX

Pročitajte više