Škoro: Moji nećaci iz Slavonije iseljavaju da bi preživjeli. Promijenit ćemo to

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

SINOĆ je koncert u Trilju održao Miroslav Škoro. Predsjednički kandidat tijekom dana je bio u Kninu gdje je odgovarao na pitanja novinara, a zatim je i u Trilju razgovarao s njima.

Prije koncerta nije želio komentirati ništa o Kolindi Grabar-Kitarović. Rekao je da neće odgovarati na pitanja "trač rubrike", prenosi Dalmatinski portal. Novinari su ga pitali i da komentira nestanak struje na Thompsonovom koncertu u Splitu. "Molim? Je li mi drago?! Pa zašto bi mi bilo drago?" rekao je.

"Kod nas u Slavoniji ima sve manje i manje ljudi. Moji su pokojni roditelji preselili u Slavoniju iz Imotske krajine da bi preživjeli. Sada se moji nećaci iz te lijepe Slavonije iseljavaju isto zbog toga da bi preživjeli. Promijenit ćemo to", rekao je pred kraj koncerta Škoro.

Škoro u Sinju: "Na Pantovčaku neću biti fotomodel ni fikus"

Škoro je ranije u Sinju rekao da on nema namjeru na Pantovčaku ili bilo kojoj drugoj lokaciji glumiti fotomodel ili fikus.

"Tražim malo ozbiljniju situaciju kada je u pitanju funkcija predsjednika države", rekao je Škoro novinarima, objasnivši da on zagovara snažnije predsjedničke ovlasti jer sadašnji model ne valja.

Pročitajte više