Splićanin koji je ubio ženu skinut sa aparata, policija ga čuva u bolnici od moguće osvete

Foto: Index

BORIS Čipčić, Splićanin koji je prije mjesec dana iz jurišne puške likvidirao suprugu Maricu, skinut je sa aparata i ima stalnu policijsku zaštitu.

Prošlog je tjedna u splitsku bolnicu navratio član obitelji ubijene. Htio je razgovarati s Borisom i raspraviti sa njim što mu je ovo sve skupa trebalo. Boris je u tom trenutku još bio na Jedinici intenzivnog liječenja na aparatima.

Policija je obavila razgovor sa članom obitelji. U njegovom ponašanju nisu utvrdili elemente kaznenog djela ili prekršaja. Dosad su Čipčića čuvali kao počinitelja kaznenog djela, a sada i iz predostrožnosti da ne postane predmet napada i moguće osvete obitelji ubijene.

Ubio suprugu hicem iz jurišne puške u glavu

Boris Čipčić suprugu Maricu dočekao je u rano jutro pred zgradom u koju se preselila prije par mjeseci nakon što joj je izbacio stvari iz stana. Ispalio je više metaka iz jurišne puške, njoj presudio hicem u glavu iz neposredne blizine. Nakon toga ispalio je i sebi metak u glavu, no preživio je i sada će odgovarati za teško ubojstvo supruge.

Koncem lipnja bio je priveden na Prekršajni sud jer je pred kćeri vikao kako mora nekoga ubiti. Kažnjen je sa novčanom kaznom od tisuću kuna, a na sankciju primjedbi nije imala ni supruga.

Pročitajte više