Splićanin nasrnuo na suprugu i kćer, njenom dečku prijetio, a prijatelja mu napao sjekirom

SPLITSKA policija je privela 56-godišnjaka koji je nasrnuo na suprugu i kćer, prijetio kćerinom dečku te sjekirom napao njegovog prijatelja.

A. B. je prvo napao svoju suprugu N. B. te 16-godišnju kćer, koja je u očevom nasrtaju osim stolcem po leđima, zadobila i posjekotinu na prstima ruke. Razlog sukoba je navodno bio taj što je 16-godišnjakinja u vezi sa 35-godišnjim M. N.

Djevojka je mobitelom potom nazvala dečka, koji je došao s 26-godišnjim prijateljem J. T. Pomahnitali otac ih je nakon kraće svađe napao nožem i sjekirom, kojom je lakše ozlijedio J. T.

No, ni to nije bio kraj sukoba - M. N. i J. T. su se dali u bijeg, a A. B. je krenuo za njima sa sjekirom u ruci. Tražeći ih po Varošu, naišao je, srećom, samo na motor u vlasništvu kćerina dečka pa je svoj bijes iskalio udarcima sjekirom po motoru.

Policija navodi i kako su im sva trojica sukobljenih muškaraca "stari znanci". Tako je dečko 16-godišnje djevojke uspio prikupiti više od stotinu kaznenih prijava, njegov prijatelj je bio tri godine u zatvoru, jer je pred splitskom osnovnom školom motorom pregazio osmogodišnju djevojčicu, a pomahnitali otac, koji je prikupio desetak kaznenih prijava, policiji je poznat uglavnom zbog zlostavljanja djece.

I.M.

Pročitajte više