Split: Premještaj šest načelnika i sedam policijskih službenika

U POLICIJSKOJ upravi splitsko-dalmatinskoj donesena su rješenja o premještaju na nova radna mjesta za šest načelnika i sedam policijskih službenika, sukladno njihovoj stručnoj spremi i potrebama službe, izvjestio je danas načelnik Ureda načelnika PU Nino Čurić.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Ante Belak premješten je na mjesto policijskog službenika u Odsjeku za kriminalističke evidencije, a na njegovo mjesto raspoređen je Josip Buljan, dosadašnji načelnik Odjela kriminaliteta droga. Na to je pak mjesto postavljen dosadašnji načelnik Odsjeka zloporabe droga Ivan Kasum.

Načelnik Odjela organiziranog kriminaliteta Jakov Grubišić premješten je na mjesto pomoćnika šefa smjene u Postaji prometne policije, a na njegovo je mjesto raspoređen Petar Bradarić - Šljujo, dosadašnji policijski službenik Odjela općeg kriminaliteta.

Za načelnika Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova raspoređen je Vedran Jukica, do sada inspektor za zaštitu od požara u inspektoratu MUP-a, umjesto Matea Hure koji je, kao službenik, premješten u Odsjek kriminalističke analitike.

Ante Gudelj, do sada službenik u Odjelu organiziranog kriminaliteta, novi je načelnik Odjela gospodarskog kriminaliteta, nakon što je s tog mjesta u Odjel općeg kriminaliteta, također kao službenik, premješten Jozo Čurić.

Pomoćnik za kriminalističku policiju Policijske postaje Solin od danas je Boro Protrka, dosadašnji policijski službenik za kriminalističku obradu PP Solin. Na tom je mjestu zamijenio Ognjena Džaju koji je premješten u Odsjek za obradu organiziranog kriminaliteta kao službenik.

Pročitajte više