Sprema se prosvjed protiv Bandića na dan izborne šutnje

Foto: Pixsell/Marko Lukunic

DANAS u 16 sati na Trgu bana Josipa Jelačića bit će održan novi prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića.

Prosvjed će se održati na dan izborne šutnje, baš kao i uoči prvog kruga predsjedničkih izbora 21. prosinca, kad se na glavnom zagrebačkom trgu okupilo više od 1000 ljudi kako bi pokazali nezadovoljstvo načinom na koji Bandić vodi grad.

"Bit će i par iznenađenja"

Na Facebook stranici organizatora prosvjeda podsjećaju na prvi prosvjed te pozivaju građane da se danas okupe u još većem broju.

"21.12.2019. na dan šutnje, pokazali smo da možemo. Skupili smo popriličan broj čestitki za Gradonačelnika koje smo uručili na Gradsko poglavarstvo. 04.01.2020. ponovno dan šutnje, ali mi ćemo biti još glasniji, a nadamo se i brojniji. Ovog puta sa jačim ozvučenjem, a i par iznenađenja!

Osim što ćemo imati posebne goste, svi koji dođu na Prosvjed dobiti će i poseban poklon 😁 Gradonačelnik je uložio dovoljno gradskih (NAŠIH) para da okiti onih 26 prodanih u Skupštini koji na svakoj Sjednici sramote i ugrožavaju građana Zagreba. Njihova imena će biti posebno istaknuta na Prosvjedu.

Biti ćemo uporni u traženju ostavke Milana Bandića kao i njegovih pulena. Zagreb se probudio i nećemo dopustiti da ponovno padne u letargiju. Vidimo se 04.01.2020.- subota na Trgu bana Jelačića u 16 sati", navodi se u pozivu na prosvjed.

Pročitajte više