Srbijanski predsjednik Tadić sastao se s Darkom Rundekom

NAKON što je Darko Rundek pretučen napadnut u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, u kojoj su ga pretukla petorica mladića, hrvatski se pjevač sastao sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem u beogradskom kafiću "Tribeka".

U šturom izvještaju Radio televizije Srbije nije precizirano o čemu su Tadić i Rundek pričali, međutim, nesumnjivo je da je do sastanka došlo zbog vrijeđanja na nacionalnoj osnovi i fizičkog napada koji se dogodio prošlog petka oko pet sati ujutro.

Susretu s Rundekom, bivšim članom grupe Haustor, prisustvovao je i Tadićev savjetnik za odnose s javnošću Nebojša Krstić, koji je i sam glazbenik. On je, naime, bio član beogradske grupe Idoli.

Darko Rundek je jučer na srpskoj BK televiziji rekao da će nastaviti turneju po Srbiji, usprkos napadu nakon nastupa na "Belgrade Beer festu". Kaže kako nastavlja turneju jer, "ima mnogo više normalnih ljudi koji vole muziku, nego onih koji su poput nepoznatih mladića koji su ga napali".

Rundek je rekao kako su ga mladići prije napada provocirali povicima "ustašo, ustašo", ali ga to nije iznenadilo, jer je to, kako je rekao, "posljedica vremena u kojem živimo", prenosi B92.

Rundek je dodao i da mu se u Beogradu, u kojem je već nekoliko puta normalno nastupao, nikada nije ništa slično dogodilo.

Foto:

Pročitajte više