Stanimirović najavio hitnu sjednicu SDSS-a zbog "nekorektnog Raškovića"

Foto: Hina

ZASTUPNIK SDSS-a Mirko Rašković danas je iznenadio odlukom da uskrati podršku koaliciji Hrvatska raste i Zoranu Milanoviću, odnosno samostalnim odlaskom na konzultacije s predsjednicom kojoj je rekao da trpi političke pritiske.

> SDSS-ovci u šoku: Iznenađeni smo, Rašković se složio da ćemo podržati Milanovića

Događaje je za N1 komentirao predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović najavivši sazivanje hitne sjednice SDSS-a na kojoj će se razmotriti Raškovićev istup.

"Mi smo kao Predsjedništvo donijeli odluku da ćemo podržati mandatara Zorana Milanovića, jednoglasnu odluku. Očekivalo se da će se Mirko Rašković pridržavati odluke Predsjedništva jer se složio da gospodin Pupovac u ime njih trojice preda predsjednici odluku predsjednici što je na neki način danas i jučer ignorirao, nije došao na sastanak i danas smo čuli njegovu izjavu. Rašković je ispao nekorektan te je izrekao neistinu da ga netko iz SDSS-a ucjenjuje. Možda ga netko s druge strane ucjenjuje, ali mi ne. Mi ćemo sazvati hitno predsjednišvo i njegov izvršni odbor iz Šibensko-kninske županije na jednu hitnu sjednicu da razmotrimo ovakav stav i odnos prema odluci predsjedništva i onda ćemo vidjeti kakav stav prema Reškoviću zauzeti", rekao je Stanimirović za N1.

Pročitajte više