StopBandic.com: Sve Bandićeve afere na jednom mjestu

"NE POSTOJE skriveni motivi, niti netko iza mene. Jednostavno kada sam čuo da će se Milan Bandić kandidirati za predsjednika Hrvatske, želio sam napraviti nešto da građane još jednom podsjetimo na sve afere gradonačelnika Zagreba", rekao je za Index pokretač stranice "stopbandic.com" koji dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je inženjer elektrotehnike.  

Krenuo sam od 15-tak afera....

Autor stranice zamolio nas je za anonimnost, a objašnjava kako je "stopbandic.com" nastao  kao odgovor na kandidaturu Milana Bandića za predsjednika RH jer je sramotno da nakon toliko afera, od kojih gotovo nijednu nije ni pokušao demantirati, Bandić misli da baš on zaslužuje biti novi hrvatski predsjednik.

"Kada se krenuo puniti stranicu imao sam u glavi oko 15-tak afera, no svakim danom, čitajući medije, ali i iz izravnih kontakata, taj broj jednostavno se širi. Upravo je nevjerojatno koliko ima materijala. Stranica je zamišljena na način ne da se ljude odgovori od glasanja ili da se protežira neki drugi kandidat nego jednostavno da se glasači prije samo glasovanja podsjete na Bandićev 'lik i djelo' proteklih godina", objašnjava nam autor stranice.

Svaki dan nešto novo

Afere Milana Bandića tako se svakodnevno nadopunjavaju i s njegovom predsjednilčkom kampanjom koja je kontroverzna baš kao i njegovo vladanje Zagrebom i dosadašnji politički rad.

Osim podsjećanja na niz afera kontroverznog zagrebačkog gradonačelnika, svi možemo ponovno "uživati" ili bolje rečeno ponovno se šokirati nizom uvredljivih Bandićevih izjava, a tu se izresci i s nekih njegovih nastupa na televiziji. Osim stranice postoji i Facebook grupa "STOP Bandić", a sam autor iznenađen je velikom podrškom te brojem posjeta.

Pročitajte više