Sukob Vojkovića i Kosora: Prijetnje, SMS-ovi i tužbe dvojice nekadašnjih kolega

"UPRAVO su mi dali papire za tvoj poligraf, nemoj me tjerati na reakciju", navodno je SMS poruka koju je Kosor poslao Vojkoviću prije nekoliko dana zbog čega je Vojković angažirao odvjetnika i odlučio da će Kosora zbog prijetnji prijaviti policiji.

Hrvoje Vojković izlazi iz HSLS-a: Darinko Kosor želi preuzeti kontrolu nad Croatia osiguranjem

Kako saznaje Nacional, radi se o više SMS poruka koje je Kosor posljednjih mjeseci slao Vojkoviću, a ova se odnosi na poligrafsko ispitivanje koje je Vojković prošao prije tri godine tijekom brakorazvodne parnice kada ga je supruga prijavila za zlostavljanje te zanemarivanje djeteta.

"Ovo ti je moj zadnji SMS po ovoj temi. Budimo zajedno, pobjeđujemo sigurno. D odlazi, mi ostajemo, ako smo protivnici mnoge ljude ćemo dovesti u tragičnu situaciju, tko dobije dobiva sve, tko gubi gubi sve. Razmisli dobro", navodno je još jedna od Kosorovih poruka upućenih Vojkoviću koji je jučer poslao medijima priopćenje u kojemu kaže da napušta stranku.

Bivša predsjednica stranke bez komentara

Kako će se sapunica u HSLS-u završiti bit će poznato sutra kada će o Vojkovićevoj sudbini odlučivati Središnje vijeće HSLS-a.

Đurđa Adlešič nije se zasad izjasnila na čiju će stranu stati, no iznenađena je događajima u stranci čije je vođenje prije nekoliko mjeseci prepustila Darinku Kosoru.

Pročitajte više