Supružnici silovali djecu u dobi od 1 do 6 godina i prisiljavali ih na međusobne seksualne odnose

26-GODIŠNJA Amerikanka Robin Kraft koja je seksualno zlostavljala najmanje jedno svoje dijete, a ostalih četvero djece prisiljavala na međusobne seksualne odnose osuđena je na 40 godina zatvora.

Sudac David Davis odlučio se za maksimalnu kaznu jer smatra kako bi Kraft trebala ostati u zatvoru dok god bi mogla imati utjecaja na svoju djecu kojima je oštećeno psihičko zdravlje.

"Djeca nisu bila pretučena, nisu imala masnice, no način na koji se živjeli do sada teško će zaboraviti. Ako ikad i uspiju živjeti normalnim životom, bit će to za jako dugo vremena." - kazao je tužitelj Mark Piepmeier za CNN.

Joe Deters, tužitelj okruga Hamilton, kazao je kako su djeca svakodnevno morala ili gledati ili sudjelovati u raznim seksualnim činovima svojih roditelja.

U optužnici protiv Robin Kraft i njezinog supruga Paula Krafta stajalo je kako su supružnici seksualno zlostavljali svoju djecu, četiri sina i jednu kćer, u dobi od jedne do šest godina 2004. i 2005. godine.

Paul Kraft u ožujku je osuđen na pet doživotnih kazni zatvora zbog pet slučajeva silovanja i još 96 godina zatvora zbog podvođenja maloljetnika.

Teški zločin supružnika otkriven je nakon što je tajni agent slučajno na jednom chatu pod nazivom "seks s bebama i djecom do 12 godina" stupio u kontakt s Paulom Kraftom. Kraft je na chatu napisao kako će pred kamerom silovati trogodišnju kćerku, te je tražio osobu koja će učiniti isto kako bi on to mogao gledati.

A.H.
Foto: WCPO.com

Pročitajte više