Sutra će se preusmjeravati promet u centru Zagreba

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

I SUTRA će se preusmjeravati promet u centru Zagreba zbog uklanjanja dimnjaka oštećenih u potresu. 

Prometovati se neće moći gotovo cijeli dan ulicom Ribnjak. Radovi u toj ulici traju i danas, a zbog nove regulacija nastale su velike gužve na alternativnim pravcima. 

"Zbog potrebe izvođenja radova uklanjanja dimnjaka ulica Ribnjak u smjeru sjevera na dijelu Branjugove do Grškovićeve ulice, u četvrtak 4. 6. 2020. godine u vremenu od 8:30 do 17:00 sati bit će zatvorena za sav promet. 

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Vlaška - Vončinina - Voćarska - Grškovićeva - Medveščak. 

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje", priopćili su iz Grada. 

Upozorili su i na sličan scenarij u ponedjeljak, na zapadu grada, zbog sanacije tramvajske pruge. 

U ponedjeljak posebna regulacija na zapadu grada

"Prilikom izvođenja radova sanacije južnog tramvajskog kolosijeka na Ilici na dijelu od Selske ceste do kućnog broja 175, od četvrtka 4. 6. 2020. godine od 9:00 sati do ponedjeljka 29. 6. 2020. godine do 6:00 sati, zauzimat će se južni kolosijek i prometni trak uz južni kolosijek, a promet u smjeru zapada odvijat će se po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje.

Radovi na sjevernom tramvajskom kolosijeku koji su trebali započeti 1. 6. 2020. godine privremeno se odgađaju", poručili su iz Grada.

Pročitajte više