Švicarski MBA koji odgovara potrebama svih studenata

Foto: SSBM

SWISS School of Business and Management (SSBM) prvi put u regiji kroz Blended MBA program integrira online i on campus nastavu u Zagrebu!

Kvalitetni MBA programi koji prate potrebe tržišta, vrhunski predavači, partnerstvo s vodećom konzultantskom kućom Deloitteom i mogućnost stjecanja švicarske diplome po pristupačnoj cijeni samo su neki od razloga zašto je SSBM pravo mjesto usavršavanja budućih menadžera. 

Švicarski akademski know how

SSBM je utemeljen u Ženevi na dugogodišnjem poslovnom, istraživačkom i predavačkom iskustvu stručnjaka s uglednih svjetskih sveučilišta kao što su Indiana University, University of Florence, Penn State, State University of New York, University of Michigan, University of Lyon 2 te University of St Gallen. 

Trenutno je prisutan na pet tržišta, a zagrebački kampus pruža mogućnost upisa čak tri MBA programa: Blended, Global i Executive. Global MBA program upisuju osobe do pet godina radnog iskustva, dok se za Executive MBA odlučuju pojedinci s više od pet godina radnog iskustva. 

Jedinstven model obrazovanja koje SSBM pruža najbolje se ogleda u Blended MBA programu koji kombinira online i on campus studij i koji posebno odgovara studentima koji žele zadržati određenu dozu fleksibilnosti. 

Fleksibilno do švicarske diplome

Studenti koji se žele kvalitetno obrazovati, ali nisu u mogućnosti fizički prisustvovati svim predavanjima rješenje pronalaze upravo u SSBM-ovom Blended MBA programu. Platforma na kojoj se ovaj studij izvodi utemeljena je na tehnologiji koju koriste Harvard i MIT i u potpunosti prilagođena studentima. 

„Predavači SSBM-a, koji su svoje iskustvo stjecali u više od 70 međunarodnih i domaćih organizacija, educirali su na tisuće studenata koji danas rade na visokim funkcijama, a neki od njih upravo SSBM-u duguju svoj profesionalni uspon.“, ističe Dino Kolak, voditelj SSBM-a za Adriatic regiju.

Kvalitetu potvrđuju uspješni studenti

Osim kreativnog okruženja Travel&Technology HUB-a u kojem se odvijaju zagrebačka MBA predavanja, SSBM nudi odličan omjer uloženog i dobivenog. Neki od obaveznih kolegija koje studenti SSBM-a slušaju su Strateška prednost, Analiza podataka za donošenje odluka i Projektni menadžment, dok u okviru izbornih mogu birati između kolegija kao što su Big Data i umjetna inteligencija, Roboti, HR i problemi u vodstvu te Digitalna transformacija i budućnost posla. 

Obrazovanje utemeljeno na švicarskoj tradiciji, kvalificirani i iskusni predavači, suradnja s poslovnim sektorom, mogućnost kombinacije online i on campus studija te partnerstvo s Deloitteom samo su neki od razloga zašto je SSBM prvi izbor budućih menadžera. To su već sad prepoznali brojni studenti koji rade u svjetski poznatim korporacijama i od studenog će se dodatno usavršavati na SSBM-u.

Upisi na SSBM-ove MBA studije su u tijeku, a detalje potražite na službenoj stranici.

Pročitajte više