Talijanska modna tvrtka "Brioni-fashion" jedan od mogućih ulagača na brijunima

PREDSJEDNIK talijanske modne tvrtke "BrioniFashion", jedan od mogućih ulagača u Brijune Umberto Angeloni, nakon današnjeg sastanka s istarskim županom Ivanom Jakovčićem u izjavi za novinare izrazio je zadovoljstvo što su nedavnom odlukom hrvatske Vlade pojedinosti o izvedbi projekta "Brijuni-Rivijera" službeno pokrenute.

Talijanska tvrtka već 58 godina nosi ime Brioni, i posebno je zanima izvedba tog projekta jer, kako je rekao Angeloni, još od tada traje promocija Brijuna. Kako je rekao, nakon dvije i pol godine analize i planiranja projekt je stigao do operativne faze.

"Sudjelovanje u razvoju Brijuna za mene osobno i za moju tvrtku od danas postaje jedna od prvih zadaća. Upravo zato na Brijune kanimo dovesti mnoge poznate osobe iz svijeta businessa, ali i iz ugostiteljstva, hotelijerstva i športa", izjavio je Angeloni.

Župan Jakovčić istaknuo je kako je i to dokaz da se projekt "Brijuni-Rivijera" i na taj način pokazuje kao bitan koncept koji u Istarsku županiju može privući najuglednije partnere. Time će hrvatski turizam pretvoriti u elitni, dodao je Jakovčić.

(Hina) dspo vkn

Pročitajte više