Tanak, lagan i praktičan - Sony Ericsson K610

SONY ERICSSON K610 je tanak, lagan i cjenovno povoljan UMTS slikovni telefon debljine svega samo 17 mm i težine 92 g. U svom tankom kućištu sadrži paket naprednih komunikacija, business i zabavnih aplikacija, dvamegapikselnu kameru, Memory Stick dodatnu memorijsku karticu i Bluetooth. Radi se o jednom od najmanjih i najlakših 3G telefona koji su se pojavili na tržištu.

Njegov klasični dizajni podsjeća na omiljeni model Sony Ericssona T610. Praktičan je i jednostavan za korištenje zbog jakog osvjetljenja, velike tipkovnice i zaslona koji prikazuje 262K boja.

E-mail velike brzine, mrežni pristup i niz poslovno-prijateljskih aplikacija čine K610 dobrim  partnerom za produktivan pokretni ured. Standardna push e-mail podrška (P-IMAP) šalje poruke izravno u telefon bez potrebe za preuzimanjem.

Integrirani glazbeni player u K610 slušanje glazbe u pokretu čini jednostavnim. Glazbene datoteke mogu se pohraniti na 64MB Memory Stick Micro koja se može proširiti do 1GB. Stvaranje i upravljanje listama pjesama je jednostavno, a isporučeni software vrši prijenos glazbe iz PC-a u vaš telefon.

Ovaj uređaj bit će dostupan crvenoj i srebrnoj boji, a počet će se isporučivati u drugom tromjesečju 2006.

Drugi novitet iz Sony Ericssona je J100, malen i jednostavani mobilni telefon koji omogućuje jednostavno korištenje osnovnih funkcija. Sadrži veliku tipkovnicu i navigaciju jednim pritiskom te izbornik s jednom ikonom. 

Nekoliko ga značajki razlikuje od telefona u istom cjenovnom razredu. Primjerice, to je najmanji mobilni telefon u cijelom asortimanu Sony Ericssona i njegov zaslon u boji od 65K je natprosječan za telefon u ovom segmentu. 

Osnovne funkcije telefonskih razgovora i poruka nadopunjene su korisnim dodacima kao što su alarm, kalkulator i kalendar. Bit će dostupan u  bijeloj i plavoj boji, a na tržištu će se pojaviti tijekom drugog tromjesečja 2006.

Pročitajte više