Terme Olimia predstavile Glamping - smještaj u luksuznim šatorima

Foto: Terme Olimia

NA jučer održanoj prezentaciji za novinare u Termama Olimia predstavljeni su rezultati poslovanja Termi Olimia i Termi Tuhelj kao i brojni noviteti u poslovanju. Najveća atrakcija bio je Glamping Olimia Adria Village, nova smještajna ponuda Terma Olimia koji pod okriljem prirode nudi luksuzan odmor u šatorima.

Glamping Olimia Adria Village - smještaj u luksuznim šatorima

U sklopu kampa Natura koji ima pet zvijezdica podignut je ekskluzivan glamping resort - Glamping Olimia Adria Village.

Prestižan resort koji spaja udobnost i prirodu, namijenjen je gostima kojima obični šatori nisu više dovoljni, već traže nešto drugačije.

Resort uključuje 20 moderno opremljenih glamping šatora za dvije ili četiri osobe.

Šatori podsjećaju na hotelsku sobu s privatnom terasom, kupaonicom, televizijom, klima uređajem, a neki sadrže čak i malu kuhinju.

Luksuzan ambijent ne čine samone čine samo šatori, već i cijeli ambijent oko njih gdje će posjetitelji ostati oduševljeni malim potocima, ognjištem, plažom, bazenom i privatnim whirpoolom, ali i prekrasnom parkovnom arhitekturom.

Glamping Olimia sadrži dva tipa šatora, u kojima gosti mogu odabrati da li će uživati u paru ili sa svojom obitelji. Resort može primiti do 62 osobe te ima odlične uvijete za organizacijom raznih poslovnih događaja, team buildinga ili druženje u malim skupinama.



Novi tobogani u Termama Olimia i Tuhelj

Skoči u Aqualunu slogan je ovogodišnje ljetne kampanje Terma Olimia koja je ove godine posebno usmjerena na novu vodenu atrakciju Black Cannon. Black Cannon specifičan po brzini i vratolomnom skoku u bazen.

S druge strane i vodene atrakcije u Termama Tuhelj dobivaju društvo – došao je novi vanjski adrenalinski tobogan. Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 i visok 12,5 metara.

Renovacija Lipe u Termama Olimia

Restoran Lipa je središte događanja još od 1989. godine no bila mu je potrebna renovacija. Danas obnovljena Lipa pod jednim krovom objedinjuje pivnicu, kavanu i restoran te ima odvojene prostore u kojima svaki gost može uživati u ponudi koja mu u tom trenutku najviše odgovara.

Arhitekt kaže da dok je pripremao osnovnu ideju prvenstveno je htio da se gosti osjećaju kao kod kuće te je tome slijedilo i uređene interijera koji je obuhvaćao kompletnu renovaciju restorana Lipa kojem je dodan zimski vrt, pivnica i domaća kavana s dječjom igraonicom, a manji dio je rezerviran za pizzeriju. Kod renovacije korišteni su isključivo prirodni materijali u kombinaciji drva, opeke, kamena i tekstila.



Terme olimija i Tuhelj u prvih pest mjeseci imale oko 12 milijuna eura prihoda

U Termama Olimia ostvareno je 8,7 milijuna eura prihoda u prvih šest mjeseci 2017. godine što je 7 posto više nego 2016. godine.

Ostvarile su i 138.484 noćenja što je za 1 posto više nego u prvih šest mjeseci 2016. godine. Terme Olimia posjetilo je 61.846 komercijalnih kupača u prvih 6. mjeseci 2017.

U Termama Tuhelj u prvih šest mjeseci 2017. ostvareno je 3,3 milijuna eura prihoda, što je za 16 posto više nego u istom periodu prošle godine. Ostvareno je 54.380 noćenja što je za 21 posto više nego u prvih šest mjeseci poslovanja u 2016. godini. U Termama Tuhelj, Vodeni planet posjetilo je 64.808 komercijalnih kupača u prvih šest mjeseci 2017. godine.

Renovacija Wellness center Termalija

Trenutno je u fazi renovacije Wellness center Termalija, projekt koji je vrijedan oko 10 milijuna eura te se razvija u 2 faze. Trenutno je u realizaciji najopsežniji dio projekta u kojem se srušio postojeći vanjski dio bazena te će se izgraditi novi bazenski dio kao i novi dio oko bazena. U proljeće 2018. renovirat će se i najstariji dio pred ulazom, recepcijom i garderobama.

Pročitajte više