Thompsonov menadžer o otkazivanju koncerta: Nema izjava za Index

"KONCERT u Umagu je zabranjen", službeno je obrazloženje koje se nalazi na web stranicama Marka Perkovića Thompsona koji je 25. srpnja trebao nastupiti u Umagu.

Thompsonov koncert u Umagu zabranjen

Thompsonov menadžer Zdravko Barišić za Index nije htio komentirati zabranu Thompsonovog koncerta rekavši da se za razloge otkazivanja koncerta obratimo tvrtki Istraturist.

"Što se tiče Indexa, nemamo puno izjava zato, jer ste nekorektni", rekao je Barišić te zaključio da otkazivanjem koncerta Thompsonu nije učinjena nikakva šteta.

I dok Barišić za Index "šuti", portal Barkun.hr iz Pule objavio je poslijepodne informaciju da je koncert Marka Perkovića Thompsona u Umagu pokušao organizirati direktor ATP turnira "Croatia Open Umag" Slavko Rasberger koji je rekao da se oko Thompsonovog koncerta "stvorila bespotrebna nervoza i buka".

Istarski političari

"Dosta davno razgovarao sam s njegovim menadžerima razmatrajući mogućnost da se koncert održi nakon ATP turnira. Kako sam od načelnika policije u Umagu dobio odgovor da nema prepreka održavanju koncerta na stadionu, ukoliko je on organiziran po svim propisima, smatrao sam da će upravo po toj formuli biti moguće u Umagu organizirati nastup Thompsona", rekao je Rasberger.

Nakon što je javnost doznala o mogućem Thompsonovom nastupu u Umagu, oglasili su se neki istarski političari koji su dali negativan sud o koncertu, nakon čega je Rasberger prekinuo razgovore s menađerima.

"Budući da nismo ništa potpisali za mene je priča 'Thompson u Umagu' zatvorena. Sve moguće kombinacije oko koncerta Thompsona na stadionu u Stella Marisu nisu ozbiljne i još manje su ostvarive. Vjerujem da razgovorom s menađerima nisam njima počinio materijalnu štetu, jer u protivnom ću je osobno, vlastitim sredstvima, podmiriti", zaključio je Slavko Rasberger.

R.I.
Foto: Index

Pročitajte više