T-HT obilježio Međunarodni dan invalida u Požegi

POVODOM Međunarodnog dana invalida koji se obilježava 3. studenog, T-HT je danas ispred T-centra u Požegi pustio u rad rampu za osobe s invaliditetom.

U T-HT-u se prilikom izgradnje i otvaranja T-centara širom Hrvatske posebna briga posvećuje tome da se i osobama s invaliditetom omogući nesmetan pristup objektima. Tako je od ukupno 45 T-centara u Hrvatskoj u njih 24 osobama s invaliditetom omogućen nesmetan pristup. Tijekom ove godine 7 T-centara premješteno je na nove lokacije na kojima je bilo moguće osigurati normalan pristup invalidima u objekte.

Tijekom 2006. T-HT planira dodatno premjestiti još 17 T-centra kako bi i u njima omogućio nesmetan pristup osobama s invaliditetom. Kao društveno odgovorna tvrtka T-HT na različite načine surađuje s brojnim udrugama u Hrvatskoj i tako nastoji pridonositi boljoj kvaliteti života. Među ostalim, u dogovoru s udrugama omogućio je različite popuste prilagođene osobama s posebnim potrebama, među kojima su invalidi domovinskog rata, osobe s oštećenim vidom i sluhom, osobe s cerebralnom i dječjom paralizom, osobe oboljele od multipleskreloze i drugi.

Svim kategorijama invalida T-Com daje 50% popusta na mjesecnu naknadu za Halo Super 60 ili Halo Super 60 UP korisnicki paket. T-HT je u svoju ponudu uvrstio i poseban telefonskih uređaja Audioline T47 koji pomoću prilagođenih audio-vizualnih signala omogućuje komunikaciju osobama s oštećenim vidom i sluhom.

Pročitajte više