U kući blizu Tuhelja pronađeni mrtvi supružnici: Muškarac ubio suprugu pa se objesio?

MRTVA tijela dvoje supružnika pronađena su danas oko 14 sati u Črešnjevcu blizu Tuhelja.

U Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj doznajemo kako su pronađena tijela 49-godišnjeg S.H i 41-godišnje D.H. Policija istražuje kako su supružnici umrli. Neslužbeno doznajemo da se sumnja kako je muškarac prvo ubio suprugu pa se objesio.

Par je navodno bio sklon alkoholu, a muškarac je ranije više puta bio prijavljivan zbog obiteljskog nasilja. Ranije je sedam mjeseci proveo i u zatvoru. Smrt supružnika je prijavio sin. On i njegove četiri sestre nisu živjeli sa svojim roditeljima. Žena je i ranije prijavljivala svoga muža zbog obiteljskog nasilja, no potom bi povlačila prijave. 

Djecu mu oduzeo Centar za socijalnu skrb

Prema pričanju susjeda, muškarac je najprije navodno nasmrt pretukao suprugu da bi se potom, pijan, objesio metar ili dva iznad nje. Ovo je muškarcu već bio drugi brak. U prvom je imao jednog sina, a u drugom tri sina i kćer. Svu djecu mu je oduzeo Centar za socijalnu skrb te su živjeli u udomiteljskim obiteljima. Jedan od sinova im se sa svojom obitelji vratio prije dvije godine, no zbog pijanstva i tučnjave roditelja se odselio u staru kuću nedaleko ove gdje se dogodilo ubojstvo i samoubojstvo.

Susjedi misle da su muškarac i supruga bili mrtvi već dva ili tri dana kada ih je pronašao sin. Par je živio od socijalne pomoći, a sve što su dobili su trošili na alkohol. 

Pročitajte više