Tinejdžera (13) u SAD-u pogodio zalutali metak dok se u sobi igrao na iPadu, umro je

Screenshot: YouTube/ WVTM 13 News

U ALABAMI je u petak navečer zalutali metak pogodio trinaestogodišnjeg dječaka dok se u svojoj spavaćoj sobi igrao na iPadu.

Dok je dječak sjedio u sobi, zalutali metak prošao je kroz prozor i pogodio ga u glavu.

"Nakon što su shvatili da su bespomoćni i da ništa ne mogu napraviti, roditelji i obitelj 13-godišnjeg dječaka stajali su s druge strane ulice i gledali kako ga odvoze kola hitne pomoći", priopćili su iz policije.

Ispred kuće pronađena veća količina čahura

Policajci su se na mjesto događaja stigli oko 18:20. Službenici su ispred dječakove kuće pronašli toliko čahura da su morali koristiti svoje posjetnice kako bi privremeno označili područje na kojem se nalaze pojedinačni dokazi, piše CNN.

Brent Blankley, načelnik policijske postaje Tuscaloosa, rekao je da se ovdje radilo o "besmislenom ubojstvu".

"Često vidimo da se takve stvari dogode odraslim osobama. Već je i to užasno. Ali kada se radi o djetetu, to onda prelazi na drugu razinu. Svi smo mi ovdje roditelji. Kada ovako nešto vidite, i besmislenu tragediju koja stoji iza toga, to vas onda drugačije pogađa", kazao je Blankley.

Marty Sellers iz policijske postaje Tuscaloosa kazao je za WBRC da se radilo o svjesno izvedenoj pucnjavi, ali da tinejdžer vjerojatno nije bio meta.

"Tražimo moguće osumnjičenike. Pokušavamo locirati neka vozila, aktivno istražujemo", rekao je Sellers.

Pročitajte više

 

Pročitajte više