Tinejdžeri iz Ohioa djevojčici osim marihuane davali i kokain

ZBOG prisiljavanja 18-mjesečne djevojčice na pušenje marihuane policija u Ohiou je prije mjesec dana uhitila 16-godišnju Angel Daiey i njenog dvije godine starijeg dečka Melvina Blevinsa, a čini se kako marihuana nije bila jedina droga koju su tinejdžeri davali djetetu.

Analiza uzorka kose djeteta pokazala je tragove kokaina, pa će suludi par odgovarati i za davanje teške droge 18-mjesečnom djetetu.

Kako je pokazala istraga, Angel i Melvin čuvali su djevojčicu i za to vrijeme pušili marihuanu, a sve su snimali videokamerom. No, za ovaj slučaj zlostavljanja djeteta možda se nikada ne bi ni saznalo da kameru nisu prodali lokalnoj zalagaonici.

Na početku šokantnog video uratka vidljivo je da muškarac povlači dim iz lule za pušenje dok se djevojčica igra pokraj njega. Nakon toga vidljiv je i njegov pokušaj stavljanja lule u usta djevojčice.

Policija je priopćila da djevojčica sada ima dvije godine, a vjeruje se da je snimka nastala kada je bila stara 18 mjeseci. Riječ je o Melvinovoj nećakinji koju su on i Angel zajedno trebali čuvati.

I.Ć.

Pročitajte više