JUNAK IZ MANCHESTERA Hrabri beskućnik utrčao u arenu, gledao kako mu žena umire na rukama

Screenshot: YouTube
 
HRABRI beskućnik je za Independent ispričao tragičnu priču o tome kako je spašavao žrtve napada u Manchesteru, a jedna žena mu je umrla na rukama.
 
Pomogao djevojčici koja je izgubila obje noge
 
Chris Parker (33) rekao je da redovito prosi kod ulaza u arenu u Manchesteru. Bio je tamo za vrijeme terorističkog napada, kada ga je snažna eksplozija srušila na tlo.
 
Bez obzira na ozljede, Parker je odmah utrčao u zgradu kako bi pomogao žrtvama. Prvo je pomogao djevojčici koja je u tragediji izgubila obje noge, a zatim je sve do posljednjeg daha na rukama držao ženu koja je preminula od teških ozljeda noge i glave.
 
"Instinkt me naveo da potrčim unutra i pokušam pomoći"
 
"Svi su trčali van. Čuo sam eksploziju i vidio bljesak, srušio sam se na tlo. Instinkt me naveo da potrčim u arenu i pokušam pomoći ljudima", rekao je Parker.
 
"Vidio sam malu djevojčicu... nije imala noge. Zamotao sam ju u jednu od majica s prodajnog štanda i upitao gdje su joj mama i tata. Rekla je da je tata na poslu, a mama unutra".
 
"Nisam prestao plakati. Ne mogu zaboraviti smrad spaljenog mesa"
 
Zatim je pokušao spasiti ženu za koju kaže da je imala oko 60 godina: "Preminula je na mojim rukama. Nisam prestao plakati".
 
"Najšokantnija je činjenica da je ovo bio koncert za djecu. Dijelovi tijela bili su posvuda. Ljudi su imali rupe u leđima", nastavio je mučnu priču.
 
"Ne mogu zaboraviti vrištanje i smrad... ne želim pričati o tome, ali smrdjelo je po spaljenom mesu. Mislim da sam još uvijek u šoku". 

Pročitajte više