Trogir: Uhićena dvojica pljačkaša banke na Sućidru

DJELATNICI specijalnih policijskih postrojba uhitili su oko 13,30 sati u užem središtu Trogira dvojicu osumnjičenih za prekjučerašnju pljačku poslovnice Splitske banke na tržnici na Sućidru u Splitu, priopćeno je iz splitske policije.

Ivana Gunjaču (1975.) i Danijela Marušića (1976.), obojicu iz Vinišća pokraj Trogira, policija je uhitila u blizini trogirske ACI marine u jednoj napuštenoj kući gdje su se skrivali iza zaključanih vrata.

Policija je danas locirala teren gdje bi se obojica mogli naći, te je nakon potvrde o mjestu boravka osumnjičenika brzom akcijom uspjela ući u kuću i uhititi dvojicu mladića koji nisu uspjeli pružiti nikakav otpor.

Po riječima glasnogovornika splitske policije Leona Taubera, kuća u kojoj su se skrivali pod nadzorom je policije i u njoj će biti obavljen očevid, dok će dvojica osumnjičenika tijekom dana biti ispitivana u policiji.

Jutros je istražnom sucu priveden Ante Anđelić (1977.), treći osumnjičeni za pljačku 400 tisuća kuna, 30 tisuća eura i 34 tisuće madžarskih forinta, koji je kod istražnog suca iskoristio svoje zakonsko pravo da danas ne iznese svoju obranu, nakon čega mu je sudac odredio pritvor u splitskom zatvoru Bilice.

Pročitajte više