Troje britanskih bajkera poginulo u Italiji

TROJE britanskih motociklista poginulo je u teškoj prometnoj nesreći u sjevernoj Italiji. Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila kad su dva motocikla direktno udarila u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera na izlazu iz tunela u blizini grada Trento. Čini se da su motoristi udarili u kamion jer su se nalazili na suprotnom kolničkom traku uvjereni da se radi o jednosmjernoj cesti.

U policijskom izvještaju stoji da su stradali 63-godišnji Colin John Morrish i njegova 60-godišnja supruga Wendy Diane Pointer na jednome motociklu i 66-godišnji Michael John Vercoe na drugome motociklu. Četvrta putnica, 63-godišnja Faye Vercoe je teško ozlijeđena i nalazi se u bolnici u kritičnom stanju.

Poginuli nakon posjete stradalom motociklistu

Četvero stradalih su bili članovi Udruge motorista Europe i sudjelovali su na skupu koji se na kraju sezone održavao u sjevernoj Italiji, prenosi SkyNews.

Čini se da su se dva motocikla u trenutku nesreće vraćala prema hotelu iz bolnice u kojoj su posjetili jednog kolegu motorista koji je nastradao u prometnoj nesreći nekoliko dana ranije.

Vozač kamiona je neozlijeđen te se policija nada da će njegov iskaz rasvijetiliti okolnosti pod kojima se dogodila ova teška nesreća te potvrditi ili opovrgnuti teoriju da su Britanci vozili krivom stranom ceste.

Pročitajte više