KORONAVIRUS U SVIJETU

Trump objavio video o koroni za starije: Vi niste ranjivi, ali ste ranjivi

Screenshot: Twitter

DONALD TRUMP je na Twitteru objavio video u kojem se na travnjaku ispred Bijele kuće obraća starijim građanima. 

"Mojim omiljenim ljudima na svijetu, starijima! I ja sam stariji, znam da vi to ne znate, nitko to ne zna, ne morate im reći, ali i ja sam stariji. Napredujemo u borbi s tom strašnom bolesti koju nam je poslala Kina. Kina, koja će platiti veliku cijenu zbog toga", rekao je Trump u uvodu obraćanja.

U svom obraćanju starijim osobama rekao je jednu prilično zbunjujuću stvar. 

"Mi se brinemo za svoje starije. Niste ranjivi, ali vole reći da ste ranjivi. Vi ste najmanje ranjivi, ali ste ranjivi za ovu jednu stvar. I ja sam", izjavio je Trump u jednom trenutku.

Nahvalio je terapiju koju je primio na liječenju u vojnoj bolnici Walter Reed i naglasio kako će uskoro biti dostupna svima, a pogotovo ljudima starije životne dobi.

"No imamo lijekove. Prošli tjedan bio sam jako bolestan i otišao u bolnicu. Uzeo sam te lijekove i bilo je nevjerojatno. Učinit ćemo ih dostupnima, odmah. Želim da dobijete istu njegu kakvu sam dobio i ja. Ti lijekovi su totalno sigurni i besplatni", zaključio je Trump.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više