Trump krivi demokrate zbog optužbi za spolno zlostavljanje: "To su lažne vijesti"

Foto: Hina
 
AMERIČKI predsjednik Donald Trump rekao je u utorak da ne poznaje žene koje ga optužuju za spolno zlostavljanje i ustvrdio da je riječ o političkom napadu demokrata.
 
Trump je to kazao dan nakon što je Bijela kuća objavila da ima očevice koji će ga osloboditi bilo kakve sumnje u vezi s tim optužbama, koje su se pojavile tijekom predsjedničke kampanje 2016.
 
Tri žene koje optužuju Trumpa za nedolično ponašanje u ponedjeljak su održale konferenciju za novinare, na kojoj su ponovile detalje Trumpovog zlostavljanja te pozvale Kongres da istraži slučaj.
 
Zahtjevi za istragom i ostavkom
 
Trump odbacuje optužbe, a Bijela kuća kaže da žene lažu. Istragu je zatražilo i oko 50 zastupnica Demokratske stranke, a neki su pozvali predsjednika da podnese ostavku zbog optužbi. Najmanje 16 žena optužilo je Trumpa za spolno uznemiravanje prije nego je ušao u politiku.
 
"Unatoč uzaludno potrošenim tisućama sati i milijunima dolara, demokrati nisu uspjeli dokazati dosluh s Rusijom, pa sada prelaze na lažne optužbe i fabricirane priče žena koje ne poznajem i/ili nisam nikada upoznao. LAŽNE VIJESTI!", napisao je Trump na Twitteru.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Donalda Trumpa, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Donald Trump.
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

Pročitajte više