Trump prijeti da će na debatu pozvati bivšu ljubavnicu Billa Clintona

Foto: Hina

DONALD TRUMP je na Twitteru zaprijetio da će na sutrašnju debatu pozvati Gennifer Flowers, bivšu ljubavnicu Billa Clintona. Ta ideja mu je sinula kao odgovor na odluku Hillary Clinton da na debatu dovede Marka Cubana, poznatog biznismena i žestokog Trumpovog kritičara.

Priča o vezi između Billa Clintona i manekenke Gennifer Flowers u medijima se prvi put pojavila 1992., usred Clintonove borbe za demokratsku nominaciju na predsjedničkim izborima. Afera je prijetila da će potopiti Clintonovu kampanju, sve dok se on i Hillary nisu pojavili na televiziji, gdje su negirali sve priče o Gennifer Flowers.

Nakon izbijanja afere s Monicom Lewinsky Clinton je bio prisiljen svjedočiti pred kongresnim povjerenstvom, pa je pod zakletvom ipak priznao da su on i Flowers stupili u seksualni odnos, ali samo jednom, i to još 1977. godine.

Trumpova glasnogovornica kasnije je izjavila kako formalni poziv bivšoj Clintonovoj ljubavnici nije upućen, ali čini se da je ona Trumpov tweet shvatila ozbiljno. Medijima je već najavila da će se pojaviti na debati, a u ranijim izjavama je rekla kako svoju aferu s bivšim predsjednikom smatra relevantnom temom i u 2016. godini.              

 

 

Pročitajte više