U dva dana dvoje poginulih pod traktorima

JEDNA je osoba danas preminula od posljedica ozljeda nanesenih prignječenjem traktorom, priopćila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Kako se navodi u priopćenju, u Prekobrdu, u općini Rovišće, nedaleko od Bjelovara, u dvorištu obiteljske kuće, vozeći unatrag traktor, vozač s područja općine Rovišće košarom je za prijevoz stoke koja se nalazila na traktoru prignječio uz zid gospodarske zgrade Milku Grgić (1940.) iz Prekobrda. Ona je zadobila smrtonosne ozljede i preminula na mjestu nesreće.

Očevid je, uz prisutnost policajaca bjelovarske Policijske postaje, obavio istražni sudac Županijskog suda u Bjelovaru, a protiv počinitelja slijedi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Milka Grgić druga je osoba u posljednja dva dana poginula pod traktorom na području te PU.

I jučer je oko 18 sati u Daruvaru, na polju pokraj okućnice, pod traktorom poginuo Stevo Orešić (1949.) iz Gornjeg Daruvara. On je na nizbrdici pokušao guranjem pokrenuti neregistrirani traktor, pritom se spleo i pao pod zadnji lijevi kotač. Orešić je preminuo na mjestu nesreće zbog unutarnjih ozljeda.

Pročitajte više