U dvije policijske akcije zaplijenjeno 20 grama heroina i 336 grama "speeda"

ZAGREBAČKA policija zaplijenila je 20 grama heroina od dvojice preprodavača, a u drugoj akciji uhitila je djevojku i mladića u čijem je automobilu pronašla 336 grama amfetamina, tzv. speeda.

Policija je izvijestila da je u ponedjeljak uhitila 30-godišnjak zbog sumnje da preprodaje drogu. Kod njega je pronašla pet grama heroina, a u nastavku istrage otkrilo se da je drogu kontinuirano nabavljao od 35-godišnjaka koji je ubrzo uhićen. U njegovom stanu i automobilu pronađeno je još 15 grama heroina i manja količina hašiša.

Policija je dvojicu uhićenika, od kojih je stariji od ranije poznat po zlouporabi opojnih droga, osumnjičila da su se udružili radi preprodaje droge i u utorak ih je privela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Te večeri policija je uhitila 23-godišnjaka i 22-godišnjakinju kod kojih je pronađen joint i manja količina amfetamina, a ispod stražnjeg sjedišta mladićeva automobila jučer je pronađeno još 336 grama amfetamina tzv. speeda i manja količina marihuane.

Policija je mladića privela istražnom sucu, a protiv 22-godišnjakinje, od ranije poznate zbog kaznenog djela povezanog s drogom, najavila je podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

Identitet svih uhićenih policija nije otkrila.

Pročitajte više