U Frankfurtu pokušao izgristi kontrolorku, zaboravio da ima masku

Ilustracija: EPA

FRANKFURTSKA POLICIJA traga za muškarcem koji je u ponedjeljak oko 18 sati zubima nasrnuo na 63-godišnju kondukterku. Naime, tijekom vožnje lokalnog vlaka došlo je do incidenta čije je posljedice ublažila samo činjenica da je napadač nosio zaštitnu masku.

"Kada je htjela provjeriti tog muškarca, on joj je pokazao voznu kartu, ali joj ju je odbio predati kako bi ispitala njenu valjanost. Putnik bi kartu držao kratko ispred kondukterke, no kada bi ona posegnula za njom, muškarac bi je ponovno povukao k sebi. Nakon što je kondukterki konačno pošlo za rukom zgrabiti kartu, on ju je odmah napao, zgrabio je i nekoliko je puta pokušao ugristi za ruku", navodi policija Frankfurta na Majni.

Kondukterka pobjegla od napadača

"Međutim, čovjek je vjerojatno zaboravio da je nosio masku. To je uvelike otežalo njegove ugrize, što je naposljetku zaštitilo kondukterku od ozljeda. Kako bi izbjegla daljnje napade, kondukterka je bacila kartu na pod te pobjegla iz vagona. Vlak je u međuvremenu stao na stanici Wächtersbach, što je muškarac iskoristio za bijeg", navedeno je u službenom zapisniku.

Za napadačem se i dalje traga i to zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja tjelesnih ozljeda u pokušaju te se očevici pozivaju da dojave podatke koji bi mogli pomoći u hvatanju osumnjičenoga.

Pročitajte više