U kanalu na Floridi nađene dvije mrtve curice, majka nije prijavila da su nestale

Screenshot: YouTube/CNBC

POLICIJA grada Lauderhill na Floridi priopćila je jučer da istražuje osobu koja bi mogla biti povezana sa smrću dvije malene sestre čija su tijela pronađena kako plutaju u kanalu. Radi se majci djevojčica, Tinessi Hogan.

"Policija ju je kontaktirala, trenutno se ne nalazi u zajednici", rekao je poručnik Michael Bigwood.

Policija je priopćila da je Hogan locirana i da za sada nije uhićena, ali da nije prijavila nestanak djevojčica. 9-godišnja Destiny i 7-godišnja Daysha posljednji su put viđene početkom ovog tjedna.

"Otišli smo pogledati što je to i vidjeli djevojčicu"

Susjeda Lawana Johnson našla je jedno tijelo.

"Doživjela sam šok. Smrzla sam se, a onda sam počela plakati", rekla je.

Tijela su otkrivena u utorak. Policija je prvo oko podneva zaprimila dojavu o tijelu koje pluta u kanalu, radilo se o Destiny, a zatim osam sati kasnije drugu dojavu o tijelu njezine sestre, koja je pronađena u istome kanalu oko 500 metara sjevernije. Svjedoci su rekli da su djevojčice na sebi imale pidžame s cvjetićima.

"Jedan od susjeda primijetio je da nešto pluta u vodi. Otišli smo pogledati što je to i vidjeli djevojčicu. Malu curicu. Nečije dijete", rekla je susjeda Lawana Jones, a prenosi CBS News.

Vlasti navode da za sada nije poznato koliko su dugo njihova tijela bila u vodi, ali vjeruju da su tamo bila već neko vrijeme. Čeka se nalaz obdukcije.

Pročitajte više