U Medulinu se turisti mogu testirati na koronavirus na tri mjesta

Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

ZBOG velikog interesa u Medulinu turisti se, po novom, na koronavirus mogu testirati na tri punkta.

U Medulinu su postavljene dvije kućice, a turisti se mogu testirati ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, petkom i subotom od 8 do 12 sati.

Od ponedjeljak se punkt za testiranje na koronavirus, koji je do sada bio u Banjolama, seli na ulaz u kamenolom Cave Romane, a taj će punkt biti otvoren od 12:30 do 15 sati. Testiranje je moguće ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, petkom i subotom.

Prijave za testiranje moguće su i putem aplikacije app.medico.hr. 

Na medulinskoj rivijeri, gdje je boravilo oko 32 tisuće gostiju, njih 700 testiralo se na covid-test na mjestima testiranja u Medulinu i Banjolama.

Tu se provode tzv. brzi, ali i PCR-testovi, a sve je dogovoreno s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Istarske županije i Županijskim stožerom.

Testiranje provode djelatnici Klinike Medico.

"Prilagođavamo se situaciji jer je interes za testiranje jako velik pa smo tako dodali još jedno mjesto u Medulinu, promijenili radno vrijeme, dodali dane za testiranje, sve kako bismo gostima koji su na Medulinskoj rivijeri pomogli da se što jednostavnije vrate svojim kućama", kazao je direktor medulinske turističke zajednice Enco Crnobori.

Pročitajte više