U napadu nožem u Njemačkoj ubijena žena, ozlijeđeno nekoliko osoba

Screenshot: YouTube

TIJEKOM poslijepodnevnih sati u Münchenu je došlo do napada u kojemu je jedna žena nožem izbodena na smrt, a nekoliko je osoba ozlijeđeno, piše Bild. Hitna medicinska pomoć dojavu o napadu dobila je oko 16 sati. 

U obiteljskom stanu je ubijena 25-godišnja žena, a teško su ozlijeđeni njezina majka i brat. 19-godišnji napadač u ruci je imao nož, izjavili su svjedoci. Iako je napadač pobjegao nakon što je ubio 25-godišnjakinju, svjedoci su izjavili kako je i on ozlijeđen.

Lion K., 19-godišnjak osumnjičen za ovaj napad, vrlo brzo je uhvaćen. Policija ne sumnja u to da se radi o obiteljskom prijatelju. Ubijena je 25-godišnja Sofia S., a ozlijeđeni su, uz napadača, njezina 53-godišnja majka i 15-godišnji brat. 

Tijekom potjere za napadačem policajci su blokirali veliko područje oko stambene zgrade u kojoj se ubojstvo dogodilo, a zatvorena je i željeznička postaja u blizini.

Policija je isključila mogućnost da se radi o terorističkom napadu, s obzirom na to da se svi sudionici ovog napada poznaju. U napadu je uboden i pas kojega su naknadno zbrinuli vatrogasci. 

Više detalja bit će poznato naknadno. 

Pročitajte više