U prometnoj nesreći kod Trogira dvoje poginulih i četvero ozlijeđenih

U PROMETNOJ nesreći koja se sinoć oko 23,50 sati dogodila na dijelu Jadranske magistrale kod mjesta Plano poginule su dvije osobe, a četiri su ozlijeđene, priopćila je splitska policija.

Zbog nesreće je za sav promet od ponoći do 3,10 sati bila zatvorena Jadranska magistrala kod Planog, nedaleko od Trogira, i promet je tekao obilazno, kroz Trogir.

Do nesreće je došlo kada je osobno vozilo "opel frontera" križevačkih registarskih oznaka vozeći iz smjera Šibenika prema Splitu na križanju kod Planoga pretjecalo drugo osobno vozilo i tada se sudarilo s teretnjakom marke "TAN", šibenskih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz smjera Splita.

U nesreću su poginuli vozač "opela" Željko Jadrijević (1973.) i putnik u Opelu Mirko Jagnjić (1975.), obojica iz Brnaza pokraj Sinja, dok su ozlijeđeni putnici u vozilu D.R. (1969.), D.G. (1975.) i A.Č. (1972.), svi iz Sinja, te vozač teretnog vozila I.K. (1965.) iz Boraje.

Na prometnicama Splitsko - dalmatinske županije ove je godine smrtno stradalo 12 osoba, a istom razdoblju prošle godine poginulo je 16 osoba.

(Hina) žviš mć

Pročitajte više