U Studentskom domu u Varaždinu pronađen mrtav student. Oglasila se policija

Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix

U STUDENTSKOM domu u Varaždinu danas ujutro pronađeno je mrtvo tijelo studenta, potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave varaždinske Marina Kolarić. Kako je istaknula Kolarić, jutros oko 8 sati policija je zaprimila dojavu da je u jednoj od soba u Studentskom domu u Varaždinu pronađen mrtav student.

Policija je objavila priopćenje o slučaju.

"U ponedjeljak, 30. siječnja u 8.05 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Studentskom domu pronađena mrtva muška osoba. Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je istog dana oko 8 sati, u smještajnoj prostoriji Studentskog doma u Varaždinu, mladić u dobi od 19 godina pronašao tijelo 24-godišnjaka s kojim dijeli sobu.

"Nema elemenata kaznenog djela"

Liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja, konstatirao je smrt. Isto tako, na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji se pregledom tijela nije sa sigurnošću mogao izjasniti o uzroku smrti.

Očevid je uz pomoć policijskih službenika provela zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu. Ista je također naložila obdukciju preminulog.

Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela", objavila je policija.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o predoziranju.

Informaciju je potvrdio i ravnatelj doma Nenad Miljas, koji je za Danas.hr kazao da je tijelo studenta pronašao cimer te da je policija preuzela slučaj, a da će nakon njezinog postupanja biti poznato više informacija. Za studente će organizirati psihološku potporu zbog šoka koji su doživjeli.

Istraga je u tijeku.

Uskoro opširnije

Pročitajte više

 

Pročitajte više