U tučnjavi u klubu na Krku ozlijeđena 4 Slovenca. Mlatili ih zaštitari

Ilustracija: Srecko Niketic/PIXSELL

Sinoć je u noćnom klubu Onyx u Puntu na Krku došlo do tučnjave u kojoj su ozlijeđena četiri Slovenca. U tučnjavi je osim njih sudjelovalo još nekoliko ljudi, a događaj je potvrdila riječka policija.

"Sinoć je u ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira, pri čemu su četiri strana državljana, Slovenca, ozlijeđena i prevezena u KBC Rijeka. Oni su u međuvremenu pušteni, ali kriminalističko istraživanje i dalje traje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja", potvrdili su nam u riječkoj policiji.

Iz KBC-a Rijeka potvrdili su nam da su jučer zaprimili četiri Slovenca. "Oni su bili na hitnom traktu, obrađeni su i nakon toga su pušteni. Svi su imali lakše tjelesne ozlijede", rekli su iz riječkog KBC-a.

Na snimci tučnjave, koju su objavila 24sata, vidi se da mladiće iz Slovenije tuku zaštitari kluba. Jedan mladić na snimci leži bez svijesti, dok je drugog zaštitar nokautirao s dva udarca. Također se vidi kako jedan od mladića leži u lokvi krvi, a netko ga okreće kako se ne bi ugušio.

Pročitajte više