U tuzlanskom rodilištu u sobu s bebama uletio metak

TIJEKOM vikenda je u sobi s novorođenčadi, na Odjelu ginekologije Sveučilišno-kliničkog centra Tuzla, završio zalutali metak, ispaljen najvjerojatnije iz pištolja.

Kako prenose Nezavisne novine, metak je pronađen na četvrtom katu bolnice, u sobi u kojoj se nalazilo nekoliko tek rođenih beba.

"Svi smo ogorčeni, osoblje je uplašeno i pod stresom, jer je moglo biti posljedica. Ta soba je jako frekventna, u njoj boravi svo osoblje, a bebe se poslije rođenja tu unose kako bi se malo ugrijale i kako bi se uzeli podaci. Tek nakon toga, bebe idu majkama", rekla je Amra Odobašić, glasnogovornica UKC Tuzla.

MUP Tuzlanskog kantona je izvijestio kako je metak oštetio prozor i zid dječjeg sobe. Za osobom koja je ispalila metak još se traga. Zasad je poznato kako je hitac ispaljen stotinjak metara od bolnice.

Prema neslužbenim podacima, policija provjerava grupu tuzlanskih navijača, koji su se nakon utakmice Željezničar - Sloboda vratili iz Sarajeva, te su se trubeći vozili gradom, slaveći pobjedu tuzlanskih nogometaša.

I.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više