U Zadarskoj županiji umrle tri osobe, novozaražene su 92 od 297 testiranih

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

U ZADARSKOJ županiji potvrđene su 92 novozaražene osobe, a umrle su tri, u Općoj bolnici Zadar 89-godišnja žena i 73-godišnji muškarac, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru 63-godišnji muškarac, izvijestio je u ponedjeljak Županijski stožer civilne zaštite.

U posljednja 24 sata obavljeno je 297 testiranja, pod nadzorom je 2401 osoba, a trenutno je 1958 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom, 904 muškarca i 1054 žene.

Još osam novih slučajeva u Domu za starije i nemoćne

U Domu za starije i nemoćne Zadar potvrđeno je da je još osmero korisnika pozitivno na koronavirus.

Među novozaraženima 44 ih je s područja Zadra, osmero iz Biograda, šestero iz Obrovca, petero iz Benkovca, po četvero iz Kalija i Pašmana, po troje iz Poličnika, Posedarja i Sukošana, dvije osobe pozitivne su u Jasenicama te po jedna osoba u Bibinjama, Kukljici, Lišanima Ostrovičkim, Novigradu, Pagu, Polači, Povljani, Stankovcima, Sv. Filipu i Jakovu i Škabrnji.

U Općoj bolnici Zadar na svim covid-odjelima hospitalizirana su 54 bolesnika, od kojih je sedmero na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru liječi se 11 pacijenata.

Policija je zabilježila tri kršenja samoizolacije.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više