U Zagrebu se autom zabio u kolonu na semaforu. Tri auta skršena, žena (81) ozlijeđena

Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL

JUČER se u Zagrebu oko 10 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena putnica. Nesreću je skrivio 62-godišnji vozač koji se zabio u aute koji su čekali na semaforu.

Vozač  je upravljao osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka, a kretao se Ulicom grada Vukovara u smjeru istoka. Dolaskom neposredno prije raskrižja s Ulicom Kruge nije prilagodio brzinu kretanja vozila gustoći prometa, odnosno koloni vozila na semaforu, i nije uspio zaustaviti auto, priopćila je PU zagrebačka.

Skršena tri automobila, putnica teško ozlijeđena

Tom prilikom prednjim dijelom vozila naletio je na stražnji dio osobnog automobila marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 60-godišnjakinja.

Vozačica se kretala istim kolnikom, istom prometnom trakom u istom smjeru te je u trenutku prometne nesreće bila zaustavljena zbog crvenog na semaforu.

Od siline naleta njen osobni automobil je odbačen naprijed u smjeru istoka te je prednjim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Mazda 3 kojim je upravljao 40-godišnjak.

On je također u trenutku nesreće bio zaustavljen zbog kolone vozila ispred sebe na semaforu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 81-godišnja putnica iz Opela, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, priopćila je zagrebačka policija.

Pročitajte više