VIDEO Vozač Ubera u Atlanti osumnjičen za ubojstvo mušterije

Screenshot: YouTube
 
POLICIJA u Atlanti traga za vozačem Ubera osumnjičenim za ubojstvo 30-godišnjeg muškarca, javljaju američki mediji.
 
Ryan Thornton iz četvrti Buckhead naručio je dostavu hrane preko Uberove aplikacije Uber Eats u subotu oko 11 sati navečer. Nakon što je prišao automobilu i uzeo hranu od vozača, izmijenili su nekoliko riječi i Thornton je upucan nekoliko puta. Policija ga je pronašla na ulici u 11:30 te prevezla u bolnicu, gdje je preminuo od ozljeda.
 
Policija nije objavila opis vozača, ali su naveli da je vozio bijeli Volkswagen. Lokalni mediji objavili su da je Thornton nedavno diplomirao političke znanosti i dobio novi posao.
 
 
"Šokirani smo i ožalošćeni"
 
"Šokirani smo i ožalošćeni ovom viješću. Surađujemo s policijom u Atlanti i naša srca su s obitelji žrtve", izjavio je glasnogovornik Ubera. Prema pravilima tvrtke, vozači ne smiju sa sobom nositi nikakvo oružje tijekom radnog vremena, ali nije poznato provodi li tvrtka provjere o pridržavanju ovog pravila.
 
Lokalni stanovnici izjavili su da su šokirani ovim zločinom u inače mirnoj gradskoj četvrti, a mnogi su rekli da bi mogli prestati koristiti aplikaciju Uber Eats, koja je popularna u svim velikim američkim gradovima. 

Pročitajte više