Ubio se dečko nestale PR agentice Martine Horvat: "Objesio se jer je znao da će se doznati sve o nestanku"

DEČKO nestale PR agentice Martine Horvat, 39-godišnji Saša Leskovčanin, počinio je samoubojstvo. Prema dostupnim informacijama, Leskovčanin si je oduzeo život na svojem imanju u Donjem Stupniku.

Leskovčanina je na imanju obješenoga našla bivša supruga koja je rekla da je već neko vrijeme prijetio da će počiniti suicid. Njegova bivša supruga Dunja tvrdi kako se u 15 godina braka ona i Saša nisu nikada svađali te joj nije nikada prijetio ili ju udario. Od njega se rastala prije četiri i pol godine. Tvrdi kako je Martina bila ljubomorna na njezinu i Sašinu djecu te dodaje da je sigurna da Leskovčanin nije odgovoran za Martinin nestanak ili smrt, piše Jutarnji list.

"Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu"

U oproštajnom pismu koje je Leskovčanin ostavio za sobom, a koje je upućeno bivšoj supruzi i djeci, prema pisanju Večernjeg lista, stoji: "Puno vas volim. Sve što imam ostavljam vama. Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu." Uz pismo, stajala je i Martinina slika i natpis "zauvijek".

Podsjetimo, 28-godišnja Martina Horvat je iz svoga stana u Laništu nestala 13. ožujka te joj se od tada gubi svaki trag. Upravo je Saša Leskovčanin bio jedan od ispitanih osoba u slučaju nestanka 28-godišnje PR agentice iz Zagreba. Naime, on je bio osoba koja je Martinu vidjela posljednji put. Tijekom razgovora na policiji mladiću je pozlilo te je intervenirala i liječnička ekipa. Mladić je i tada prijetio samoozljeđivanjem te je prevezen u zdravstvenu ustanovu gdje je zadržan na liječenju.

Leskovčanin nije bio među osumnjičenima

Policija je pretražila i teren oko njegova ranča u Donjem Stupniku tragajući za Martinom, ali i za tepihom koji je nestao iz njezina stana kad i ona.

Martinin brat Boris tada je izjavio kako ne vjeruje da je Leskovčanin povezan s nestankom njegove sestre premda je ponekad znao imati ljubomorne ispade. Nakon pretresa ranča i ispitivanja, i policija je prestala sumnjičiti Leskovčanina za Martinin nestanak.

Martina je nestala nakon što se 13. ožujka spremila i krenula u noćni izlazak. Pretragom stana je utvrđeno da u njemu više nisu njezin laptop i USB stick.

Uništila ga kombinacija lijekova i alkohola

Prijateljica Saše Leskovčanina, 43-godišnja Sandra Marčić, ispričala je da je samoubojica od dolaska iz policije i bolnice u Vrapču konzumirao tablete u kombinaciji s alkoholom, piše Jutarnji list. Dodaje kako se ujutro budio depresivan te pio tablete, nakon čega bi se dohvatio piva.

Leskovčanin je do prije neki dan spavao u Sandrinom stanu, a tada se prebacio na ranč. "On je bio svjestan toga da ga i Martinina mama, ali i njezin brat i još dosta ljudi smatraju ubojicom. To ga je užasno mučilo", kazala je Sandra i dodala da se Leskovčanin svim snagama trudio dokazati da je nevin.

Majka Martine Horvat i dalje misli da je Leskovčanin nešto znao o nestanku

Iako policija tvrdi kako Leskovčanin nije nikada bio osumnjičen za ubojstvo, majka Martine Horvat tvrdi kako se dečko njezine kćeri objesio zato što je znao da će se doznati sve o nestanku njezine kćeri.

"I dalje mislim da je kriv i da je nešto znao o nestanku. Žao mi je što na bilo koji način to nije rekao i meni", kazala je majka Martine Horvat, Ana Šavari, piše Večernji list. Majka smatra kako je jedini koji je nešto znao o nestanku Martine Horvat bio baš Leskovčanin, a dodaje i kako je on jedini koji bi joj naudio.

Prijatelji skupljaju novac za pogreb

Za pogreb Saše Leskovčanina novac prikupljaju njegovi prijatelji, a pokušavaju i naći mjesto njegova posljednjeg počivališta. Najvjerojatnije će biti pokopan na groblju u Pisarovini, gdje grobnicu ima teta koja ga je odgajala.

Pročitajte više