Udana britanska profesorica davala "jedan na jedan" lekcije ubojici u zatvoru

UDANA profesorica i majka troje djece dala je otkaz u zatvoru pored britanskog grada Oakhama, jer je protiv nje pokrenuta istraga zbog ljubavne afere s ubojicom koji služi doživotnu kaznu u toj instituciji.

Beverly Horne, 35-godišnjakinju, zatvorski službenici sumnjiče za davanje privatnih seksualnih lekcija 40-godišnjem Lesteru Jacksonu, koji doživotnu kaznu zatvora služi zbog ubojstva 58-godišnjeg računovođe Hugha Patona, kojega je nasmrt zatukao bejzbol palicom 1991. godine.

Hvalio se kako "troši" profesoricu

Jackson se otvoreno hvalisao kako već šest mjeseci, dvaput na tjedan, "troši" zgodnu profesoricu. "Jackson je postao pravi knjiški crv, a ona je u njemu vidjela veliki potencijal za učenje. On je u zatvoru već dugo vremena, a ona je atraktivna žena", kazao je za Daily Mail neimenovani zatvorski izvor.

Vjeruje se i kako je Horne Jacksonu kazala da je razvedena, no ogorčena optužbama protiv nje, profesorica je kategorički odbila sve optužbe i tvrdnje te u konačnici dala otkaz na sveučilištu u Manchesteru, koje ima ugovor o snabdijevanju zatvora profesorskim kadrom.

Njezin svekar 68-godišnji Michael Horne rekao je kako se Horne zbog optužbi doslovce raspala te ju je opisao kao "savršenu snahu" i zaključio da je Jackson sve izmislio. "On je psihopat. Naravno da je dala otkaz pa što je drugo mogla učiniti", dodao je. Njezin suprug Paul Horne stao je u njezinu obranu, no nije medijima htio komentirati optužbe na račun svoje žene.

B.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više