Udana majka dvoje djece u automobilu i na smetlištu seksualno iskorištavala dječaka

AUSTRALSKA udana 35-godišnja majka kao ljubavnika si je izabrala 12-godišnjeg dječaka s kojim se seksala u automobilu na doku i na smetlištu.

Tužitelj Michael Barnett na suđenju je rekao kako je Rebecca Robyn Daniel seksualno iskorištavala dječaka od lipnja 2007. godine do veljače 2008. godine, a tada je on imao 12 godina. Daniel se brani da su optužbe lažne, a njezina radna kolegica tvrdi kako joj je ona rekla da dječaka smatra "svojim najboljim prijateljem", pišu AdelaideNow. 

Natjerala dječaka da se skinu pa mu rekla "da ga ugura"

Na suđenju je tužitelj rekao kako je jedne noći kada je dječaka vozila kući, Daniel skrenula s puta i odvezla se do gata u Port Wakefieldu gdje je zaustavila automobil, ugasila svjetla i rekla mu da otkopča pojas na hlačama. Barnett tvrdi kako je majka dvoje djece dva puta seksualno iskoristila dječaka, dok se treći "napad" dogodio na smetlištu blizu njezine kuće. Nakon što se dječak tada skinuo, ona mu je rekla "da ga ugura".

Tračanja ljudi s tog područja kažu kako su majka i dječak bili par, a otac 12-godišnjaka pronašao je i poruke na mobitelu koje je Daniel slala dječaku. Suđenje u ovom slučaju se nastavlja. 

I.Kri.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više