Uhićen pohotnik iz Vrapča

ZAGREBAČKA je policija konačno otkrila i uhitila pohotnika, koji je skoro dva mjeseca bludničio i zadovoljavao svoju pohotu dirajući maloljetnice na području Vrapča.

45-godišnji Zagrepčanin, inače vozač dostave, tijekom siječnja i veljače učestalo je u ranim jutarnjim satima pratio maloljetne djevojke ne bi li zadovljio svoju pohotu. No, jučer je seksa željan muškarac, ipak pao u policijske ruke, za Obiteljski je radio rekla glasnogovornica PUZ-a Gordana Vulama: "Slijedio je djevojke koje su išle u parovima, ali nije mu bilo ni bitno jesu li same ili ne, a na pogodnim mjestima bi im prilazio u namjeri zadovoljavanja svog seksualnog nagona"

Slučajno ili ne, baš sve su, a bilo ih je četiri, djevojke stare tek 16 godina. Upravo su one policiji i prijavile napasnika i izvukle se bez težih posljedica, ispričala je glasnogovorniaca zagrebačke policije Gorda Vulama: "Neke od njih je i dirao po tijelu, a neke nije, samo je onanirao i pokazivao svoje golo tijelo."

Pohotni je razbludnik operirao u vrijeme kad je bio na radnom mjestu. Naime, kako je po zanimanju vozač dostave, u pogodnom trenutku izlazio bi iz automobila i zadovoljavao se. Nesretnik nije birao ni vrijeme, ni mjesto kad će se zadovoljiti, no upravo iz tog razloga sve djevojke koje su s njim imale bliski susret mogle su ga dobro vidjeti i opisati.

"Sve djevojke su kod njega zapazile da ima duži nos, tamnu kosu i da je srednje visine.", rekla je Vulama za Obiteljski radio.

Osumnjičeni je uz posebno izvješće doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a kako je dodala Vulama, bludnik nije do sada bio evidentiran u policijskim dosjeima. Za pretrpljeni strah i neugodu 16-togodišnjakinja pohotnik će još  odgovarati pred licem suda i to za kazneno djelo bludnih radnji, za što je  predviđena zatvorska kazna od 6 mjeseci do 5 godina, te za zadovoljenje pohote pred maloljetnicama za što bi mogao zaraditi od 3 mjeseca do 3 godine zatvora.

Pročitajte više